Luxusní míchaná vajíčka, která vypadají a chutnají jako opravdová míchaná vajíčka :-))
Na 1 porci budeme potřebovat:
- 150g hedvábného (silken) Tofu
- 1 cibulku - najemno nakrájenou
- 1 lžíce řepkového oleje
- 1 lžička lahůdkového droždí
- 1/2 lžičky černé soli Kala Namak
- 1 lžička kurkumy
Cibulku opečeme na oleji dozlatova. Mezitím si v misce vidličkou rozmačkáme tofu a přidáme ho na orestovanou cibulku, tak půl minutky - minutku opečeme - na středním plameni a přidáme lahůdkové droždí, kurkumu a černou sůl - dosolí si každý podle chuti.
Já jsem si vajíčka dala ještě s celozrnným slunečnicovým chlebem, plátkem veganského sýra Wilmersburger s paprikou a rajčetem :-)
ty bláho, dobře to vypadá i ten "sýr" a máš boží fotku m.
OdpovědětVymazatvypadá dobře, ale ještě líp chutná - opravdu jako vajíčka! Černá sůl má totiž výraznou vajíčkovou chuť - mazec :-))
OdpovědětVymazat