RAW "salám" PAPRIKÁŠ


Výborný, zdravý "salámek",  který určitě nadchne i nejednoho "masožrouta":-)) Chuť Paprikáše zaručena :-)

Na jednu štangličku budeme potřebovat:

  • 100g slunečnicových semínek
  • 50 g dýňových semínek
  • 100g sušených rajčat, naložených v oleji
  • 3-4 stroužky česneku
  • 3/4 lžíce mleté uzené papriky
  • 1/4 lžíce mlété sladké papriky
  • chili
  • sůl
  • 1/2 lžičky mletého kmínu
Všechny ingredience dáme do mixéru a umixujeme. Poté dle potřeby případně ještě dochutíme, rukama vypracujeme váleček a zabalíme do potravinářské folie. 
Salám nechávám přes noc ztuhnout v lednici. 

4 komentáře

  1. Tý jo, tak to je hodně zajímavý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to výborné, doporučuji vyzkoušet!! :-)

      Vymazat
  2. Tohle je fakt bomba, děkuji za recept. Nejlepší na topinky jako tataráček :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem ráda, že recept je i po letech stále dostupný :). Kdysi jsem ho dělala a byl texturou, vůní i chutí vynikající, akorát jsem si jej nepoznamenala. Děkuji.

    OdpovědětVymazat